Главная » 2014 » Декабрь » 09

Російська антивірусна компанія «Доктор Веб» повідомила про те, що мобільною операційною системою Android загрожує новий вірус під назвою Android.Becu.1.origin. Особливістю цього вірусу є те, що він вбудовується в прошивку смартфонів, які знаходяться під управлінням Android.

Новий вірус для Android - Android.Becu.1.origin після включення смартфона і підключення його до інтернету виробляє завантаження додаткових модулів з хакерського сайту і встановлює їх в системі. Ці модулі несуть відповідальність за роботу вірусу, а якщо бути точніше, вони непомітно від користувача завантажують, встановлюють і видаляють ті або інші програми.
Найцікавіше, видалити цей вірус зі свого смартфона досить складно, особливо для недосвідченого користувача Android, так як цей вірус працює у вигляді системного застосування. якщо ж користувач якимось чином видалить встановлені Android.Becu.1.origin модулі, то через деякий час вірус завантажить і встановить їх назад.

Цей факт говорить про те, що покупці нових смартфонів можуть отримати бомбу сповільненої дії, яка спрацює в самий невідповідний для користувача момент. Згідно офіційних даних компанії «Доктор Веб», цей вірус можна зустріти на бюджетних смартфонах UBTEL U8, H9001 і багатьох інших.

Іншими словами, вірус заражає пристрою китайського виробництва, які є клонами мод ... Читать дальше »

    Просмотров: 658 | Дата: 09.12.2014


Власники навіть самих дорогих гаджетів готові витратити купу грошей на останню модель пристрою, однак воліють використовувати на ньому переважно безкоштовні програми. Безкоштовні додатки люблять всі, але не всі знають, то ціна «халяви» - це особисті конфіденційні дані, які можуть бути зібрані, збережені і навіть передані третім особам.

При установці додатків не всі звертають увагу на політику конфіденційності і не читають довгий угоду, складену постачальниками ПО. Натискаючи кнопку «Приймаю», користувачі добровільно дають згоду на збір та обробку таких даних як діяльність в Інтернеті, місце розташування, список контактів, текстові повідомлення і багато іншого

Дослідники Університету Карнегі-Меллона проаналізували активність і умови, представлені в угоді, які пропонують програми зі списку топ-100 в магазині Google. Виявилося, що десятки найпопулярніших програм виявилася максимально вимогливою до особистих даних користувача.

    Просмотров: 643 | Дата: 09.12.2014


Можливість прокачати правий хук, завдаючи ударів по клавіатурі, - чи не правда відмінна ідея? Компанія з Берліна під назвою «Bless» як раз і створила подібну комп'ютерну клавіатуру, по якій треба бити, щоб ввести що-небудь на екрані. Клавіатуру фахівці створили для того, щоб користувачі могли відчувати своє тіло під час набору звичайного тексту.

Інес Кааг і Дезіре Хейс заснували Bless в 1997 році. За словами творців компанії, вони вважають жахливим той факт, що доводиться розділяти робочий час і час, призначений для відпочинку. Клавіатура і боксерська груша в одній особі - чудово впоратися із завданням поєднувати всі відразу.

У кожну грушу встановлений чіп, завдяки чому комп'ютер точно знає, які літери слід набрати в документі. Сидячи нерухомо перед комп'ютером, людина буде постійно відчувати дискомфорт, а потім - і біль в перенапружених м'язах, що постійно знаходяться в одному і тому ж положенні. Щоб позбутися від болю, клавіатура з грушами гарантує, що в роботі буде задіяно все тіло, всі групи м'язів.

Подібний набір тексту, ударами по грушах, дозволить об'єднати робочий процес і заняття фітнесом, що повинно позитивно позначитися на здоров'ї громадян, які зважаться придбати новинку в своє особисте користування. Напевно, клавіатура доведеться по душі боксерам, які зможуть набирати текст повідомлен ... Читать дальше »

    Просмотров: 580 | Дата: 09.12.2014


Гарнітура для смартфонів Google Glass набирає обертів. Все частіше розумні окуляри стають не іграшкою, а незамінним пристроєм, який допоможе в роботі.

Наприклад, недосвідчений лікар-хірург може одягнути окуляри під час своєї першої маніпуляції для того, щоб більш досвідчені колеги та наставники змогли контролювати процес і допомагати порадами. Навчання медичних працівників є лише одним з небагатьох прикладів, як зараз на робочих місцях використовується гарнітура Google Glass. У минулому році компанія Google підписала угоду з рядом фірм з постачання гаджета. Основна мета Google полягала у підвищенні продуктивності праці та економії фінансових коштів компанії за рахунок моніторингу роботи більшості працівників.

Незважаючи на те, що офіційно на протязі 2 років Google Glass тиражується у величезній кількості, продукт, як і раніше знаходиться на стадії розробки в якості бета-версії. Спочатку планувалося, що окуляри стануть виключно гаджетом для споживачів, проте виробники зіткнулися з великими проблемами щодо конфіденційності даних, безпеки та етики. Застосування гаджетів на виробництві стало новим етапом розвитку пристрою.

Гарнітура Google Glass може незабаром стати незамінним інструментів в медицині, де робота вимагає вільних рук і високого ступеня стерильності предметів, при цьому виникають моменти, ... Читать дальше »

    Просмотров: 611 | Дата: 09.12.2014


Відразу Аян Куреші (Ayan Qureshi) став самим відомим комп'ютерним фахівцем у всьому світі. Аян, який проживає в Ковентрі (Великобританія), спішно пройшов тестування Microsoft Certified Professional, яке було організовано технічним гігантом.

Можливо, публічність не звернула б увагу на те, що ще один фахівець у галузі інформаційних технологій підтвердив свої знання і став сертифікованим експертом Microsoft, якби не той факт, що на момент проходження тестування Microsoft Certified Professional Аяну Куреші було всього 5 років.

Аяну зараз 6 років, його батько - консультант в сфері ІТ. Хлопчик при підтримці свого батька зміг будинку створити власну комп'ютерну мережу. Аян зізнався, що тест здався йому досить важким, але він був дуже цікавим, тому хлопчик не здався і з успіхом завершив свій іспит. У найближчих планах комп'ютерного генія значиться створення власного технологічного центру у Великобританії.

Старший Куреші познайомив свого сина з комп'ютерами, коли дитині було 3 роки. Батько запропонував малюкові розбирати і збирати старі системні блоки, в якості гри, тому хлопчик швидко познайомився з материнськими платами і жорсткими дисками. Аян цікавився технікою більше, ніж дитячими конструкторами, і з жагою вбирав всю інформацію, яку говорив йому тато. У результаті такої гри хлопчик всього за 2 роки ст ... Читать дальше »

    Просмотров: 573 | Дата: 09.12.2014


Десять лет, которые БЛЕСКМЕТ создает перила из нержавейки по доступным ценам, важный аспект находится на переднем плане перед всеми техническими решениями. Это ответственность перед людьми, привыкшими бороться с трудностями.

Руководство БЛЕСКМЕТ предлагает перила комплектующие для ограждений из нержавеющей стали как конкретную помощь гражданам, обращающимся в Вашу фирму по делам.

мобильные монтажные бригады оперативно и безупречно выполнят Ваш заказ в Москве и даже в любом регионе РФ. Некоторые работы можно посмотреть в разделе ПЕРИЛА ФОТО

    Просмотров: 730 | Дата: 09.12.2014


Справжній Робокоп з'явився в Силіконовій долині, щоб захищати її жителів від злочинців. В його арсенал входять вимірювальні лазери, системи позиціонування GPS, технології термічного виявлення. Все разом це повинно дозволити йому передбачити найбільш поширені злочини. Робокоп в Силіконовій долині - став просто незамінним.

Виглядає Робокоп як яйцеобразный робот на колесах. Створила його компанія Knightscope і назвала К5. Колісний робот не потребує людської контролі. Його зріст становить півтора метра, а вага - 136 кілограмів. У нього є чотири камери відеоспостереження. Мікрофон, обладнання для моніторингу погоди, лазерний далекомір, детектори для уловлювання запаху.

На щастя, К5 не оснащений зброєю. Всі лазери, що вбудовані в нього, призначені виключно для читання і вимірювання відстані. Робот може використовувати інформацію урядових, ділових, соціальних медіа-ресурсів, обробляти її з допомогою складного алгоритму і передбачати ймовірність скоєння злочину.

Представники компанії Knightscope припускають, що їх роботи дозволять скоротити рівень злочинності на 50 відсотків. Якщо людина є злочинцем, К5 він відразу насторожить, з-за чого робот відразу ж відправить у центр контролю сигнал, який дозволить зосередити увагу на даному об'єкті. Якщо людині загрожує небезпека, він може підійти до К5 і відправити ... Читать дальше »

    Просмотров: 544 | Дата: 09.12.2014


Компанія Sony презентувала свій новий проект - годинник, які зроблені з абсолютно незвичайного і унікального матеріалу, про яке ми ніколи не чули раніше. Мова йде про електронну папері. За словами представників фірми, що даний продукт-електронний папір - це результат експериментів з використанням альтернативного модного матеріалу. Нові годинники виконані в мінімалістичному монохромному дизайні.

У порівнянні з популярними smartwatches продукція Sony значно поступається останнім в обсязі функцій, при цьому вигідно відрізняється ємністю батареї, що гарантує роботу до 60 днів без підзарядки.

Циферблат і ремінь нових годинника виконаний з електронного паперу - технології, яка застосовується в електронних книгах, наприклад, Kindle виробництва Amazon. Такий матеріал дозволяє з легкістю змінювати дизайн циферблата і стиль ремінця.

Згідно інформації, яка була опублікована в Wall Street Journal, компанія Sony має намір випускати розумні годинник на одному із своїх дочірніх підприємств Fashion Entertainments. Для вивчення можливого попиту на новий проект компанії на одному з сайтів для краудфандингу був організований збір коштів для реалізації проекту, ініційований Fashion Entertainments. За підсумками акції було зібрано близько 30 тисяч доларів для випуску пілотних моделей годин.

Представники компані ... Читать дальше »

    Просмотров: 719 | Дата: 09.12.2014


Можливо, вже до 2030 року ситуація на ринку праці істотно зміниться. Вивчаючи думку експертів в області інформаційних технологій, у людини, що не володіє вузькими знаннями в даній області, може скластися думка, що роботи через десять років буквально захоплять світ. Така картина недалека від дійсності.

Величезний скачок в сфері розвитку штучного інтелекту може призвести до того, що в 2030 році деякі спеціальності кануть в лету, а професіонали з багаторічним стажем будуть замінені роботами. Значна перевага машин перед звичайними людьми полягає у відсутності необхідності їх просування по кар'єрних сходах і підвищення заробітної плати.

Деякі експерти вважають, що деякі робочі місця не можуть бути повністю автоматизовані. Наприклад, замість десятка фахівців юридичної компанії типові контракти може переглядати робот. У такому разі приватні фірм можуть скоротити штат до фахівців, які обслуговують комп'ютери і юристів вищого рівня.

В даний час деякі юридичні компанії вже почали активно використовувати досягнення робототехніки і застосовують у своїх організації штучний інтелект, який не тільки замінює декількох юристів та їхніх помічників, як зазначають керівники, але і дозволяють уникнути безлічі помилок, які допускає людина по своїй неуважності чи втоми. При цьому продуктивність машини значно перевищує п ... Читать дальше »

    Просмотров: 613 | Дата: 09.12.2014


Найскладнішим у написанні цього огляду було зробити фотографію книги Джозефа Маккормака «Коротше: менше слів - більше сенсу». Не було у мене ідей з цього приводу, настільки захопило зміст. Перед тим, як читати, склала план майбутньої рецензії і, як виявилося, вчинила вірно, так як Джозеф наполягає і на такій підготовці до чого-небудь. Але, не буду витрачати багато слів. Отже - огляд книги:

Обкладинка і оформлення. Весела, оптимістична з жовтими елементами. Величезна кількість схем, ілюстрацій, коротких висновків. Книга прекрасно структурована і написана зрозумілою простою мовою.

Що сподобалося? Сподобалося, що відразу розписано, як саме побудована книга. Посібник допомогло в черговий раз зрозуміти, наскільки ми всі загрузли в інформації, яку ми буквально п'ємо з пожежного шланга і виливаємо стільки ж даних на інших, не залишаючи їм вибору.

З книги «Коротше.» Джозефа Маккормака я дізналася про сім смертних гріхах мови, про те, скільки кожна компанія щорічно втрачає на тому, що їх працівники постійно відволікаються на смартфон, пошту, ігри та інше. Тепер я знаю, чому капітан Джек Горобець так не любив переговори і в чому він був правий. Як правильно підготуватися до будь-якого виступу і зробити фурор, не витративши зайвих слів. Чому розповідь завжди краще, ніж реклама і що станеться, якщо під час на ... Читать дальше »

    Просмотров: 545 | Дата: 09.12.2014


Група Radiohead була практично недіючої в плані випуску нових альбомів з того самого моменту, як у 2011 році світ побачила платівка «The Kings of Limbs». І тепер , нарешті, з'явилися ознаки того, що група планує вразити громадськість новою роботою. Зокрема, фронтмен гурту Том Йорк продемонстрував на Tumblr фотографію, на якій зображений проста біла вінілова платівка.

Фанати гурту Radiohead почали припускати, що саме Тому намагався показати цим зображенням. Колектив ще тільки почав працювати над новим альбомом. І це значить, що платівка не може містити записи нових пісень Radiohead. Ймовірно, на ній записані треки самого Тома Йорка, його індивідуальна творчість, так сказати.

Лейбл на платівці схожий на те, що нещодавно користувачі побачили в оновленому додатку групи. І це дало підстави припустити, що на платівці буде відображений новий альбом Radiohead, опублікована через це саме додаток.

І ніхто не виключає того факту, що білий вініл міг стати лише плодом уяви Тома Йорка, який вирішив роздратувати шанувальників, змусити їх думати, робити припущення з приводу нового альбому групи. І, до речі, враховуючи схильність Йорка дивувати фанатів, можна з упевненістю заявити, що він розкриє таємницю не так вже й скоро, як хотілося б.

А ви можете припустити, що хотів сказати Те Йорк, показавши фотограф ... Читать дальше »

    Просмотров: 584 | Дата: 09.12.2014

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters