Главная » 2014 » Декабрь » 9 » Гарнітура Google Glass приступає до роботи
14:43
Гарнітура Google Glass приступає до роботи

Гарнітура для смартфонів Google Glass набирає обертів. Все частіше розумні окуляри стають не іграшкою, а незамінним пристроєм, який допоможе в роботі.

Наприклад, недосвідчений лікар-хірург може одягнути окуляри під час своєї першої маніпуляції для того, щоб більш досвідчені колеги та наставники змогли контролювати процес і допомагати порадами. Навчання медичних працівників є лише одним з небагатьох прикладів, як зараз на робочих місцях використовується гарнітура Google Glass. У минулому році компанія Google підписала угоду з рядом фірм з постачання гаджета. Основна мета Google полягала у підвищенні продуктивності праці та економії фінансових коштів компанії за рахунок моніторингу роботи більшості працівників.

Незважаючи на те, що офіційно на протязі 2 років Google Glass тиражується у величезній кількості, продукт, як і раніше знаходиться на стадії розробки в якості бета-версії. Спочатку планувалося, що окуляри стануть виключно гаджетом для споживачів, проте виробники зіткнулися з великими проблемами щодо конфіденційності даних, безпеки та етики. Застосування гаджетів на виробництві стало новим етапом розвитку пристрою.

Гарнітура Google Glass може незабаром стати незамінним інструментів в медицині, де робота вимагає вільних рук і високого ступеня стерильності предметів, при цьому виникають моменти, коли необхідно оперативно отримати додаткову інформацію. Пристрій, який можна застосовувати без використання рук, може передавати будь-яку інформацію тому, хто їх одягає, в тому числі інформацію про життєво важливі показники пацієнта.

   Просмотров: 611

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters