Главная » 2014 » Декабрь » 9 » Sony представила паперові годинники
12:42
Sony представила паперові годинники

Компанія Sony презентувала свій новий проект - годинник, які зроблені з абсолютно незвичайного і унікального матеріалу, про яке ми ніколи не чули раніше. Мова йде про електронну папері. За словами представників фірми, що даний продукт-електронний папір - це результат експериментів з використанням альтернативного модного матеріалу. Нові годинники виконані в мінімалістичному монохромному дизайні.

У порівнянні з популярними smartwatches продукція Sony значно поступається останнім в обсязі функцій, при цьому вигідно відрізняється ємністю батареї, що гарантує роботу до 60 днів без підзарядки.

Циферблат і ремінь нових годинника виконаний з електронного паперу - технології, яка застосовується в електронних книгах, наприклад, Kindle виробництва Amazon. Такий матеріал дозволяє з легкістю змінювати дизайн циферблата і стиль ремінця.

Згідно інформації, яка була опублікована в Wall Street Journal, компанія Sony має намір випускати розумні годинник на одному із своїх дочірніх підприємств Fashion Entertainments. Для вивчення можливого попиту на новий проект компанії на одному з сайтів для краудфандингу був організований збір коштів для реалізації проекту, ініційований Fashion Entertainments. За підсумками акції було зібрано близько 30 тисяч доларів для випуску пілотних моделей годин.

Представники компанії Sony повідомляють, що фірма має намір приховувала свою причетність до даної унікальної розробки для того, щоб дізнатися істинний інтерес до нового продукту і оцінити його роздрібну вартість з урахуванням побажання всіх можливих покупців.

   Просмотров: 720

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters