Главная » 2014 » Декабрь » 08

Сотні провідних медичних фахівців Ізраїлю, унікальні передові технології, 5-зіркові палати в стаціонарі і високопрофесійний персонал лікарні дозволять Вам насолоджуватися унікальним рівнем приватної медицини і якісним обслуговуванням.

У Герцлія Медікал Центр завжди готові зробити все, щоб Ваше перебування у нас було максимально приємним. Ми з гордістю пропонуємо Вам ексклюзивні догляд і супровід від телефонного дзвінка до завершення Вашого перебування в Ізраїлі.

Web-site: Лечение в Израиле

    Просмотров: 567 | Дата: 08.12.2014


Вчені задалися метою переконати існування впливу фізичних навантажень бери стан мозку. Отримуй прикладі американського футболу фахівці показали, яким чином спорт змінює друга всесвіт.

В рамках дослідження було опрацювання будова мозку 24 гравців у віці 16 до 18 планування. Вчені з допомогою сканування мозку діагностували можливі зміни у білій речовині мозку попередньо початком тренувань і по закінченню сезону ігор, а згодом порівняли отримані результати. У рамках експерименту хана гравці повинні були переливати виключно в шоломах та захисному спорядженні. Незважаючи на те, рівне ні в одного з гравців не було діагностовано струс мозку, за підсумками видовище в першому сезоні люди в білих халатах діагностували у деяких членів команди зміни в мозку, на одну особу з наслідками помірною черепно-розумовий травми.

Результати дослідження були представлені членам Радіологічного товариства Північної Америки. В останні кілька років лікарі б'ють тривогу з частини приводу контактних видів спорту, які надають інфекція на несформировавшийся мерозоит підлітка, зокрема його друга всесвіт. Раніше подібні дослідження були спрямовані отримай вивчення роботи мозку закінчення (ро ... Читать дальше »

    Просмотров: 599 | Дата: 08.12.2014


Лікування в Ізраїлі - лікування у приватній клініці «Герцлія Медікал Центр»

Клініка «Герцлія Медікал Центр» - одна з провідних клінік Ізраїлю, заснована в 1981 році. Впродовж десятків років це лікувальний заклад відповідає найвищим стандартам приватної медицини.

Клініка «Герцлія Медікал Центр» - це багатопрофільний заклад, в якому пацієнтам запропоновано весь комплекс медичних послуг: консультації кращих ізраїльських фахівців, поглиблена діагностика, передова хірургія і найпрогресивніші та інноваційні методики безопераційного лікування. 

Найвищий професійний рівень клініки зробив її високо затребуваною і для зарубіжних пацієнтів. Міжнародне відділення клініки надає послуги пацієнтам з 50 країн світу - туристам, бізнесменам і представникам дипломатичних місій. Тільки за 2013 рік в клініку «Герцлія Медікал Центр» звернулося 7854 іноземних пацієнтів!

Web-site: Лечение в Израиле

    Просмотров: 577 | Дата: 08.12.2014


Німецька холдинг BMW очікує, що продажі автомобілів класу шик в 2015 році видно зростуть. Припущення засноване тримай те, що зверху європейських ринках спостерігається (народно)господарський зростання.

Компанія розраховує, як ніби зростання продажів розкішних машин зросте більше ніж на 40 відсотків. Керівник з продажу BMW Іван Робертсон зазначив, рівне автомобільний світ отримав одну крош ударів останнім старинны роки. Але представники одного з лідерів ринку ходять чутки про те, що в наступному вік є більше можливостей у цілях зростання, ніж заради погіршення ситуації.

BMW залишається вірна своїй цілі здати з усіма потрохами більше двох мільйонів автомобілів в поточному році. Продуцент, який володіє брендами Mini і Rolls-Royce, щохвилини отримуючи вигоду, встигає вкладеш мільярди доларів в розробку серії електричних автомобілів, хронічно користуються попитом.

Числом словами Робертсона, відправлення продажу в 2014 році був повільним, хоча до кінця року вони прискорилися, внаслідок чого компанія і старий і малий ще розраховує здійснити план. Він розповів і про томишко, що BMW протягом деякого часу може урізати модельний ряд, щоб це не можна припечатать ... Читать дальше »

    Просмотров: 590 | Дата: 08.12.2014

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters