Главная » 2014 » Декабрь » 9 » Android перебуває під загрозою
14:47
Android перебуває під загрозою

Російська антивірусна компанія «Доктор Веб» повідомила про те, що мобільною операційною системою Android загрожує новий вірус під назвою Android.Becu.1.origin. Особливістю цього вірусу є те, що він вбудовується в прошивку смартфонів, які знаходяться під управлінням Android.

Новий вірус для Android - Android.Becu.1.origin після включення смартфона і підключення його до інтернету виробляє завантаження додаткових модулів з хакерського сайту і встановлює їх в системі. Ці модулі несуть відповідальність за роботу вірусу, а якщо бути точніше, вони непомітно від користувача завантажують, встановлюють і видаляють ті або інші програми.
Найцікавіше, видалити цей вірус зі свого смартфона досить складно, особливо для недосвідченого користувача Android, так як цей вірус працює у вигляді системного застосування. якщо ж користувач якимось чином видалить встановлені Android.Becu.1.origin модулі, то через деякий час вірус завантажить і встановить їх назад.

Цей факт говорить про те, що покупці нових смартфонів можуть отримати бомбу сповільненої дії, яка спрацює в самий невідповідний для користувача момент. Згідно офіційних даних компанії «Доктор Веб», цей вірус можна зустріти на бюджетних смартфонах UBTEL U8, H9001 і багатьох інших.

Іншими словами, вірус заражає пристрою китайського виробництва, які є клонами моделей провідних виробників мобільної техніки Apple iPhone, Galaxy Note 3 і так далі. Крім цього, технічні характеристики клонів набагато гірше, ніж у флагманів.

Також фахівці компанії «Доктор Веб» розповіли про те, як вилікувати свій смартфон у разі зараження Android.Becu.1.origin. Для цього необхідно отримати root-права на пристрій і встановити чисту систему. При це необхідно пам'ятати про те, що з пам'яті смартфона буде видалена вся інформація, тому необхідно вчасно зробити резервну копію даних.

   Просмотров: 658

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters