Главная » 2015 » Июль » 09

Более пятидесяти лет прошло с момента рождения эпопеи Star Trek (Звёздный Путь). Идея сериала пришла в голову Джину Родденберри ещё в 1961 году, а первый пилотный эпизод увидел свет 24 июня 1964 года. 

С тех пор Star Trek породил целую субкультуру. Миллионы фанатов по всему миру, сериалы, игры, фильмы и т.д. Умельцы пытались с помощью паяльника и различных радиодеталей воссоздавать многие устройства, увиденные ими на кораблях бравых космических капитанов из сериалов. Одним из таких устройств является легендарный коммуникатор с космического корабля «Энтерпрайз».

В следующем году в продажу поступит официальная Bluetooth-гарнитура, которая в точности повторяет внешность коммуникационного устройства из «Звёздного Пути». А предзаказ на устройство можно оформить уже сейчас на официальном сайте "StarTrek.com”. Цена данного коммуникатора составляет 149,95 долларов. Впервые "вживую” устройство покажут на текущем фестивале Comic Con.

Выполненный в ретро-футуристичном стиле данный коммуникатор можно подключать к любому смартфону, планшету или компьютеру с поддержкой интерфейса Bluetooth. В металлическую подставку встроено беспроводное зарядное устройство и LED-индикаторы. Для того, чтобы ответить на звонок, достаточно откинуть крышку устройства.

    Просмотров: 526 | Дата: 09.07.2015


Виртуальные VPS/VDS под ваши нужды.

vds сервер расположен в Центральной Европе (Страсбург).

В стоимость аренды входит:

Подключена PRO DDoS защита ко всем серверам.
Бесплатный и неограниченный трафик.
Автоматическая и бесплатная установка ОС.
SSH доступ к виртуальному серверу.
Для надежной и стабильной работы все сервера оборудованы SSD дисками и подключены в RAID 10.
Хорошие пинги и скорость с любой точки мира. 
    Просмотров: 912 | Дата: 09.07.2015


В офіційному блозі фотохостингу Instagram повідомляється про появу на ресурсі нової функції пошуку по геотегам, а також актуальних новинних трендів, що оновлюються в режимі онлайн.


У версії Instagram 7.0 для операційних систем iOS і Android з'явився інструмент Places Search, за допомогою якого користувачі зможуть знаходити фото і відео як за іменами користувачів і хештегам, так і за географічними точками (назви місцевості).
Ще в оновленому Instagram з'явилася можливість в розділі Explore переглядати збірки знімків, вручну скомпільованих редакторами соцмережі і оновлюються в режимі реального часу. "Це те, до чого ми прагнули з самого початку. Цей інструмент дозволить тримати руку на пульсі світових подій", — зазначив співзасновник соцмережі Instagram - Кевін Систром. Таким чином, фотохостинг з часом може стати головним майданчиком для тих, хто бажає в онлайн-режимі слідкувати за актуальними подіями в усьому світі.

Поки сервіс Explore доступний тільки американським користувачам Instagram, але в компанії пообіцяли незабаром надати цю функцію користувачам по всьому світу, починаючи з європейців.

Цифра. Щодня користувачі Instagram публікують на сторінках ресурсу близько 70 мільйонів фото - і відеоматеріалів.
    Просмотров: 486 | Дата: 09.07.2015


Видання The New York Post повідомляє, що платіжна система MasterCard восени почне тестувати новий функціонал, завдяки якому власники мобільних пристроїв зможуть підтверджувати свою особу при здійсненні платежів за допомогою селфи.


Програмне забезпечення розпізнавання осіб під назвою ID Check компанія MasterCard розробила в партнерстві з корпораціями Google, Apple і Samsung.

Першими нову систему ідентифікації протестують 500 власників карток MasterCard. Щоб скористатися новою послугою, їм доведеться встановити спеціальний додаток, здатний зчитувати біометричні дані особи або відбиток пальця. Також користувач повинен буде моргнути перед камерою, щоб ніхто не зміг підставити замість обличчя його фотографію.

Після сканування система переведе зображення в машинний код, кешує його і порівняти отримані дані з інформацією про користувача, що зберігається на серверах компанії. У MasterCard підкреслили, що будуть зберігатися не зроблені користувачами фотографії, а їх алгоритми.

"Нове покоління дуже захоплюється селфи. Я думаю, що вони вважатимуть цю ідею класної і будуть активно користуватися такою послугою", — сказав в інтерв'ю CNN один з розробників інноваційного рішення - Аджей Бали.

Глобальне розширення проекту MasterCard планує почати в наступному році. У планах компанії також запуск ав ... Читать дальше »
    Просмотров: 514 | Дата: 09.07.2015


Сервіс мікроблогів Twitter надав своїм користувачам можливість вказувати в профілі дату народження. "Вказувати дату свого народження чи ні – повністю ваш вибір. Ви також можете контролювати, хто може її бачити", - повідомив продакт-менеджер Twitter - Рікардо Кастро.


Це не єдине нововведення, яке сталося за останній час в соцмережі. Нагадаємо, що в червні Twitter зняв обмеження на 140 символів в особистих повідомленнях і запустив "Товарні сторінки" і "Колекції". А на минулому тижні були оновлені відомості про аудиторіях та впроваджено таргетування на уточнені групи користувачів.
    Просмотров: 485 | Дата: 09.07.2015


Видання The Washington Post повідомило, що директор ФБР - Джеймс Комі на слуханнях у Сенаті попросить уряд США надати спецслужбам доступ до системи шифрування, що використовується популярними мессенджерами WhatsApp, iMessage і Telegram.


Напередодні свого виступу Комі звернувся до американських інтернет-користувачів з відкритим листом, в якому застеріг їх від використання месенджерів з наскрізним шифруванням.

"Моя робота — забезпечувати безпеку людей. І я бачу, що наскрізне шифрування комунікацій, активно набирає популярність останнім часом, впливає на мою здатність виконувати свою роботу ефективно. Люди повинні зрозуміти для себе, чи варті такі технології переваг, які вони пропонують, або ж ціна занадто висока" — написав Комі. За його словами, злочинні угруповання все частіше почали вербувати американських громадян, використовуючи месенджери з наскрізним шифруванням — "засоби зв'язку, які неможливо зламати і перехопити". Комі, в першу чергу, мав на увазі терористичне угрупування "Ісламська держава" (ІГ), що діє в Сирії і Іраку.

А у виданні The New York Times за день до виступу Комі був опублікований звіт групи експертів в області криптографії та комп'ютерної безпеки. Фахівці відзначили, що наміри американського уряду отримати ексклюзивний доступ до зашифрованої листування користувачів технічно нездійс ... Читать дальше »
    Просмотров: 546 | Дата: 09.07.2015


Депутати Держдуми прийняли в третьому читанні законопроект, який зобов'язує пошукові компанії видаляти з пошукової видачі посилання з недостовірною і неактуальною інформацією про людину за його запитом. Винятком є інформація про події, які містять ознаки кримінально караних діянь (до закінчення строку давності).


Законопроект отримав негласну назву "право на забуття". Новий закон вступить в силу з 1 січня 2016 року, і під його дію, нарівні з російськими, підпадуть іноземні пошукачі, які розповсюджують рекламу на користувачів з РФ.
Що стосується пошукових компаній, то вони отримали право запитувати документ, що засвідчує особу, яка звернулась громадянина і конкретне посилання на інформацію, яку він хоче виключити з результатів пошуку. Також був збільшений строк розгляду запиту від громадянина — з 3 до 10 робочих днів. У число схвалених пропозицій потрапило виключення з-під дії закону ресурсів, які здійснюють пошук виключно за власним сторінкам.

Нагадаємо, що в 2014 році "право на забуття" отримали всі користувачі в ЄС, які могли вимагати від пошукачів стерти інформацію про себе в інтернеті.
    Просмотров: 540 | Дата: 09.07.2015

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters