Главная » 2015 » Апрель » 30

Developers, developers, developers, developers, developers, developers! Знамените заклинання Стіва Баллмера продовжує працювати і після відходу Стіва з Microsoft. Новий глава компанії Сатья Наделла, сам у минулому розробник, з ще більшою ретельністю робить ставку саме на розробників, що і показала конференція Microsoft Build 2015, характерна в основному інформацією, корисною саме їм. Але тим не менш не обійшлося і без речей, важливих всім і кожному. Зупинимося на них.

Це, звичайно, не новина, але те, що Microsoft буде присвячено дві години (з трьох) ключовий презентації Microsoft Build 2015, все одно ніхто не очікував, навіть знаючи, що Сатья Наделла до свого сходження на найголовнішу посаду займався як раз "хмарами" В цей час нам розповіли про можливості використання хмарних технологій компанії з Редмонда, всіляких інтеграцій з Azure, способів обробки великих масивів даних – з демонстрацією коду, великих шматків коду. Втім, це форум все-таки саме для розробників, і те, що Visual Studio буде присвячено багато часу, очікувано. Але те, що в основному це буде саме про хмара, big data, інтернет речей і емуляцію Visual Studio для Mac і Ubuntu – вельми характерне.

    Просмотров: 610 | Дата: 30.04.2015


Клиника Николая Никонова оказывает услугу эмендического массажа. Эмендический массаж бывает детским, лечебным, реабилитационным и женским. Процедура, проведенная профессиональным врачом, избавит пациента от болей в мышцах в течение короткого времени.

Поводом для обращения в клинику могут стать следующие ситуации:
• Боли в мышцах (в том числе икроножные боли и боли от отеков ног)
• Боли в спине (после перенесенного стресса, при физических нагрузках)
• Боли в суставах
• Боли в пояснице
• Боли в шее
• Артроз коленного сустава
• Онемение конечностей
• Остеохондроз
• Сколиоз

Организм человека – это сложная система, которая о сбоях в работе сообщает при помощи боли. Во все времена идеальным средством для избавления от болей в мышцах был массаж. Профессиональный массаж способен вернуть больному жизнь без боли. Эмендическое воздействие расслабляет только те мышцы, которые нуждаются в помощи.

Эмендический массаж на дому для детей имеет массу преимуществ, и одно из них заключается в том, что во время процедур ребенок находится в привычной ему домашней обстановке ... Читать дальше »

    Просмотров: 605 | Дата: 30.04.2015


Корпорація LG Electronics сьогодні офіційно представила свій новий флагман - смартфон LG G4. Заходи, присвячені виходу апарату на ринок, пройшли в Нью-Йорку, Лондоні, Парижі, Сінгапурі, Стамбулі та Сеулі.

Першими власниками смартфона стануть 4 000 осіб, які отримають його в рамках глобальної промо-кампанії LG.


Компанія LG, розробляючи G4, насамперед думала про потреби користувача, тому флагман вийшов елегантним, продуктивним і зручним у використанні.
"Ми виконуємо наше обіцянку створювати інновації і робити світ кращим. Перед вами преміум-смартфон, в ньому витриманий баланс характеристик, на які орієнтується сучасний користувач. Пристрій складе конкуренцію кращим з кращих на ринку мобільних комунікацій", – зазначив президент і головний виконавчий директор компанії LG Electronics Mobile Communications - Хуно Чо. "Це найамбітніший телефон, створений компанією за її історію. Про це говорить все: і дизайн, і камера, і дисплей, і користувальницький інтерфейс", - додав він.

Особливістю смартфона є 16 МП камера, оснащена рідкісної апертурної діафрагми зі значенням F1.8, а також матеріал корпусу - натуральна шкіра ручної вичинки в шести кольорах. Рослинне дублення шкіри безпечно для навколишнього середовища, так як в процесі не використовуються важкі хімічні речовини.

Ще однією "родзинкою" LG G4 ... Читать дальше »
    Просмотров: 518 | Дата: 30.04.2015


Когда дело касается экшн-камер, то первое, что приходит в голову, это, конечно, GoPro, с помощью которой, напомним, скоро можно будет снимать сферические видео-панорамы. Однако компания TomTom официально заявила сегодня, что скоро на потребительском рынке будет доступна её экшн-камера под звучным названием Bandit. Цена у нее будет вполне внушительной — $475, а доступной для покупки она станет уже в мае этого года.

Данная камера оборудована специальными сенсорами движения и GPS, чтобы распознать, что вы делаете и когда начинать запись. После записи программа автоматически проставляет теги под записью: скорость, высота и т.д. Вы также имеете возможность проставлять теги вручную.

Кроме того, вы можете сопрягать свою Bandit-камеру с другими устройствами TomTom, например, умными часами TomTom Runner, чтобы те отслеживали уровень сердечных сокращений, а камера начнет снимать, когда этот уровень достигнет пика, например.

Данная камера оснащена широкоугольным сенсором с разрешением 16 мп, а также является водонепроницаемой; её можно использовать на глубине до 50 метров. Что касается разрешения видео, то пользователь может снимать 1080p и 720p-видео, а такж ... Читать дальше »

    Просмотров: 635 | Дата: 30.04.2015


Безумовно, покупка димоходу з нержавіючої сталі є правильним вибором. Однак, додатковою гарантією якості димаря є його репутація виробника, підтверджена наявністю власної торгової марки, зареєстрованої згідно із законодавством.


Продукція найвищого рівня виробництва – сталеві нержавіючі димарі Rosinox®, а, отже, ЯКІСТЬ, НАДІЙНІСТЬ, ВПЕВНЕНІСТЬ!

Коли Ви втілюєте свою мрію про власний будинок, то важливим питанням для Вас буде покупка димоходу! Без димоходу не може обійтися жодна житлова споруда, оскільки для комфортного проживання мешканців будинок треба опалювати. Димар знадобиться і для газового котла і для дров'яної печі. А вже хто не мріяв про власний каміні! Єдине виключення з правил - будинок, який обігрівається за рахунок електрики.

Будь-яка розсудлива людина розуміє, що димар це не іграшка і жарти з ним не доречні. Димохід повинен відповідати сучасним вимогам пожежної безпеки і володіти всіма необхідними характеристиками - кислотостійкістю, жароміцністю, дымонепроницаемостью, правильними тяговими характеристиками і безпекою в експлуатації.

Давайте згадаємо дитячі казки з цегляними димарями, де димові труби стають для героїв суворим випробуванням, адже там зазвичай багато кіптяви, сажі, бруду. Бідний Санта-Клаус поспішає на р ... Читать дальше »
    Просмотров: 552 | Дата: 30.04.2015


Останні кілька тижнів китайська компанія Vivo тизерит свій новий смартфон Pro X5. Наприклад, в останньому тизері компанія похвалилася, що оснастить пристрій 32 мп фронтальною камерою для приголомшливих селфи. Також не так давно ми мали можливість побачити витекли в мережу рендери цього смартфона. А сьогодні компанія вирішила нас порадувати ще одним тизером, який ви можете бачити нижче.

Цей тизер, треба сказати, ні в чому не поступається попередньому. У своїй публікації у соціальній мережі Weibo, представники Vivo повідомили, що оснастять своє майбутнє флагманське пристрій технологією аутентифікації — датчиком сітківки ока. Також представники повідомили, що їх технологія буде дещо відрізнятися від такої в інших смартфонах, вона надасть користувачу більш високий рівень безпеки. Компанія пообіцяла, що дані «ніхто не зможе вкрасти або скопіювати».

На даний момент, компанія не розкриває інших подробиць, крім того, що пристрій буде виконано з металу і обладнано 2.5 D-дисплеєм. Крім інформації про те, що смартфон буде мати 32 мп фронтальну камеру, також стало відомо, що ємність батареї складе 3500 мАч, а працювати пристрій буде під управлінням Qualcomm Snapdragon 6 ... Читать дальше »

    Просмотров: 533 | Дата: 30.04.2015


За это время мы успели реализовать целый ряд проектов в московской и близлежащих областях, сделав сотни людей обладателями экологичных и уютных загородных домов, коттеджей, а также бань.


На сайте Строительство каркасных домов, из бруса, бани, под ключ. Вы можете познакомиться с проектами, которые мы сделали реальностью. Вниманию наших клиентов предлагается набор типовых проектов, из которых Вы всегда можете выбрать максимально подходящий именно Вам. Однако это вовсе не означает, что каждый построенный нами дом – стандартная штамповка. Совсем наоборот: к строительству каждого здания мы подходим индивидуально, учитывая все особенности участка, на котором будет происходить строительство, все пожелания и наработки заказчика, его виденье и предпочтения. При необходимости мы произведем перепланировку уже наработанных проектов, адаптируя их под Ваши нужды, совершенно бесплатно!

Брусовые дома, каркасные дома, бани от компании «Кудесник» – это гармоничное сочетание стоимости и качества постройки. На каждом объекте работают от 3 до 5 рабочих в зависимости от его сложности, деятельность которых контролируют опытные ... Читать дальше »
    Просмотров: 544 | Дата: 30.04.2015

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters