Главная » 2015 » Апрель » 30 » Офіційно представлений смартфон LG G4
11:03
Офіційно представлений смартфон LG G4
Корпорація LG Electronics сьогодні офіційно представила свій новий флагман - смартфон LG G4. Заходи, присвячені виходу апарату на ринок, пройшли в Нью-Йорку, Лондоні, Парижі, Сінгапурі, Стамбулі та Сеулі.

Першими власниками смартфона стануть 4 000 осіб, які отримають його в рамках глобальної промо-кампанії LG.


Компанія LG, розробляючи G4, насамперед думала про потреби користувача, тому флагман вийшов елегантним, продуктивним і зручним у використанні.
"Ми виконуємо наше обіцянку створювати інновації і робити світ кращим. Перед вами преміум-смартфон, в ньому витриманий баланс характеристик, на які орієнтується сучасний користувач. Пристрій складе конкуренцію кращим з кращих на ринку мобільних комунікацій", – зазначив президент і головний виконавчий директор компанії LG Electronics Mobile Communications - Хуно Чо. "Це найамбітніший телефон, створений компанією за її історію. Про це говорить все: і дизайн, і камера, і дисплей, і користувальницький інтерфейс", - додав він.

Особливістю смартфона є 16 МП камера, оснащена рідкісної апертурної діафрагми зі значенням F1.8, а також матеріал корпусу - натуральна шкіра ручної вичинки в шести кольорах. Рослинне дублення шкіри безпечно для навколишнього середовища, так як в процесі не використовуються важкі хімічні речовини.

Ще однією "родзинкою" LG G4 є Slim дизайн Arc, завдяки якому смартфон зручно тримати в руці. Концепція дизайну Slim Arc поширюється і на користувальницький інтерфейс флагмана: іконки в LG G4 яскраві і округлі, а віджет Smart Notice автоматично змінює свій фон і колір шрифту залежно від обраної користувачем екранної заставки.

Ще в LG G4 вперше серед смартфонів використовується сенсор колірного спектру, що робить кольори більш чіткими і максимально реалістичними: червоний на знімку більше не буде виглядати як помаранчевий, а білий – як блідо-жовтий.

Функція управління жестами Gesture Interval Shot дозволяє робити чотири знімки з інтервалом у дві секунди - це збільшує ймовірність отримання хорошої фотографії навіть в найскладніших умовах зйомки. Для того, щоб спрацював затвор, користувач повинен двічі стиснути і розтиснути руку перед камерою.

У 5,5" Quad HD дисплеї смартфона використана технологія Advanced In-Cell Touch. Він відкалібрований згідно кінематографічним стандартам відтворення кольору DCI (Digital Cinema Initiatives), які сьогодні використовуються провідними кіностудіями Голлівуду.

Крім усього перерахованого вище, LG G4 обладнаний потужною знімною батареєю на 3 000 маг, і процесором Qualcomm Snapdragon 808 з X10 LTE.

Інформації про ціну і терміни початку продажів смартфона LG G4 поки немає.
   Просмотров: 520

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters