Главная » 2015 » Июль » 13 » Тімбілдінг в Києві.
20:07
Тімбілдінг в Києві.
Тімбілдінг це набір активних заходів, метою яких є згуртування колективу і формування навичок роботи в команді. Керівник будь-якої компанії зацікавлений в злагодженої та результативної роботи своїх співробітників. Компанія пропонуємо Вам тренінги з ефективного тімбілдингу. Компанія знає, як допомогти Вам згуртувати колектив і підвищити рівень взаємодії між співробітниками. 

Тімбілдінг є важливим елементом менеджменту, адже ефективність роботи компанії залежить від уміння співробітників знаходити рішення в будь-яких, навіть самих нестандартних, ситуаціях. Ми навчимо Вас створювати і підтримувати дружні стосунки в колективі, продуктивно вирішувати конфліктні ситуації, налагоджувати взаємодію, правильно розподіляти ролі в команді. Це, в свою чергу, дозволить зменшити плинність кадрів та підвищити рівень мотивації і лояльності до компанії. Якщо співробітники компанії не можуть спілкуватися і знаходити спільну мову, якщо вони не в силах розподіляти свої завдання, то, навряд чи, загальна мета буде досягнута успішно.

Компанія (http://www.kiy.kiev.ua/timbilding) пропонує ефективне вирішення можливих конфліктних ситуацій – тімбілдінг в Києві. Тренінг включає в себе три основних аспекти: теорія, практика та формування конкретних навичок ефективної командної взаємодії на основі узгоджених правил. Теоретична частина тренінгу включає в себе основи командної роботи та аналіз важливості ролі кожного учасника команди. На практиці учасники тренінгу пробують взаємодіяти, краще пізнають один одного і адаптуються в колективі. На даному етапі працівники виконують спільні завдання, метою яких є розкриття сильних сторін кожного члена команди. Це сприяє нормалізації атмосфери і відносин всередині самого колективу. 

Пропонує по-справжньому ефективний тімбілдінг в Києві. Останній етап тренінгу присвячений погодженням правила роботи в команді. Учасники самі встановлюють правила, дотримання яких, на їх думку, сприятиме продуктивному командної взаємодії. Учасники тренінгу отримають навички ефективного спілкування, краще пізнають один одного, оцінять необхідність злагоджених дій для максимально швидкого досягнення поставлених цілей. В кінці тренінгу ми підводимо підсумки, де обговорюємо досягнуті результати. Слід також відзначити, що наша компанія пропонує широкий вибір заходів для тімбілдінга як в аудиторії, так і в «польових» умовах.

   Просмотров: 1034

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters