Главная » 2015 » Март » 12 » Ідеальні дорожні покриття
14:37
Ідеальні дорожні покриття
Безперечно, найбільш вживаним покриттям є асфальтоване. Це дешево, швидко і комфортно. Правда, якість асфальту часто залишає бажати кращого, тому на власній території далеко не всі вибирають його.


Звичайно, найпопулярнішим дорожнім покриттям приватних територій є тротуарна плитка, яка виготовляється методом вібропресування або вібролиття з бетонної суміші. Довговічність тротуарної плитки залежить від правильності її укладання. До того ж, для автомобільних доріг є спеціальні види тротуарної плитки. На відміну від асфальту, тротуарна плитка може бути різною по квітам і формам.

Трохи дорожче тротуарної плитки декоративний бетон, який з'явився недавно на ринку. Бетонне покриття витримують колосальні навантаження, а декоративний бетон виглядає набагато естетичніше звичайного бетону або асфальту. Відомо, що на Заході автомобільні дороги виготовляють із бетону, а в їх якості ніхто не сумнівається.

Керамічна плитка для дорожніх покриттів відрізняються високим ступенем естетичності - вона імітує дуже красивий керамограніт. Але краще вибирати плитку з шорсткою поверхнею, інакше взимку вона буде слизькою.

Натуральний камінь - це рідкісний і найдорожчий вид дорожнього покриття. Характеристики мощеної доріжки залежать від обраної кам'яної породи, так само як і ціна. Найбільш популярні базальт, граніт габро, найміцніші. Звичайно, імітувати натуральну кладку може і штучний камінь на натуральній основі, однак барвники в ньому негативно впливають на міцність.

Яке б покриття не було обрано, укладати його необхідно правильно, не економлячи ні на чому. Крім того, всі вони вимагають своєчасного догляду: очищення від снігу, обробки спеціальними просоченнями.
   Просмотров: 517

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters