Главная » 2015 » Март » 17

Думаю, що всім відомо, що існує таке етичне спрямування, створений вже давно панк-групами, як DIY (Do It Yourself, тобто, зроби це сам). Якщо ви не знаєте про таке, то пояснимо, що DIY-музичні групи (будь-яких стилів і напрямків) самі займаються записом своїх альбомів, не покладаючись на послуги компаній звукозапису, а також самі займаються організацією концертів, просуванням і самі роблять мерчендайз.

Так от, як стало відомо сьогодні, компанія YouTube вирішила приєднатися до руху DIY і допомогти музикантам.

Сьогодні був запущений YouTube for Artists, який дозволяє музикантам спілкуватися зі своїми шанувальниками, займатися просуванням своїх виступів, а також заробляти грошові кошти завдяки абсолютно новим карткам з анотаціями.

Завдяки Fan Funding (фан-фінансування), музиканти зможуть попросить своїх фанатів про грошової допомоги, що, в принципі, є одним з найпоширеніших видів фінансування в наш час. Також музиканти можуть по-старому заробляти кошти завдяки продажам мерчендайза - товарів із зображенням символіки групи - наліпок, футболках, чашках і т. д. за допомогою Cards (нових анотаційних карток).

Даний інструмент - YouTube for Artists - ще н ... Читать дальше »

    Просмотров: 561 | Дата: 17.03.2015


Товариство з обмеженою відповідальністю виробничо-будівельне інвестиційне підприємство «Сіада» засновано в 1999 році єдиним засновником (директором) Соболєвим Олександром Володимировичем, який діє на підставі Статуту.


Спочатку підприємство займалося капітальним ремонтом житлових будинків спільно з Комітетом муніципального житлового господарства р. Барнаула, будучи найбільшим підрядником.
Але через невелику кількість часу наше підприємство запросило МУП «Барнаулкапстрой» р. Барнаула на перший генеральний підряд будівництва цегляного багатоквартирного житлового будинку.

В даний час ТОВ ПСИП «Сіада»є одним з провідних будівельних підприємств міста Барнаула здійснює будівництво багатоквартирних житлових будинків тільки в цегляному виконанні, будучи як Генеральним підрядником, так і самостійним Забудовником, освоюючи нові земельні ділянки і нові об'єкти будівництва.

ООО Производственно - строительное инвестиционное предприятие "Сиада"

    Просмотров: 528 | Дата: 17.03.2015


Смартфон Saygus V2 був не так давно представлений на виставці споживчої електроніки CES 2015. Пристрій це відразу привернуло загальну увагу не тільки тому, що має досить значна технічні характеристики, але і тому, що запропонував щось неможливе до тих пір - розширення сховища даних до 320 ГБ, що дозволить вам залишити всі занепокоєння про те, що йому не вистачить місця для зберігання будь-яких даних.

Не так давно смартфон Saygus V2 став доступний для попереднього замовлення за ціною 549 доларів США. Але, як стало відомо сьогодні, поставки пристрою відкладаються. Компанія Saygus підтвердила відстрочення старту продажів, так що тим, хто дуже хоче швидше взяти в руки свій новенький Saygus V2, доведеться почекати... аж до 22 травня, а саме в цей день почнуться поставки (якщо, звичайно, не буде ще однієї відстрочення).

Як повідомляли представники компанії Saygus, причиною того, що дату початку продажів посунули, є проблеми з деякими деталями, а також неідеальний дизайн антени. Також мають місце проблеми з обома камерами. Однак в якості вибачення за затримку, компанія надасть користувачам, яка вчинила попереднє замовлення, маленький подарунок - навушники SqGl (чи ... Читать дальше »

    Просмотров: 497 | Дата: 17.03.2015


Купити в магазині повний асортимент фототоварів, альбоми, фотоальбоми, рамки, фоторамки, багет, паспарту, канцелярські товари.


Працює фотолабораторія де ви протягом 10-15 хвилин можете роздрукувати улюблені фотографії з будь-якого носія і будь-якого формату, хоч на всю стіну, замовити оформлення в багет та паспарту або вибрати з готових рамок, які представлені у величезному асортименті!

Представлена величезна кількість фотоальбомів різних тематик: фотоальбом дитячий, весільний фотоальбом, та ін. У нас є унікальна можливість виготовити для Вас фотокнигу.

Магазин фото товаров и фотолаборатория: "Графикс" г.Барнаул

    Просмотров: 509 | Дата: 17.03.2015


Компанія Motorola випустила оновлення для фірмового програми «Галерея» для операційної системи Android. Як і очікувалося, новітня Галерея від Motorola отримала сучасний користувальницький інтерфейс Material Design від Google, на який приємно дивитися разом з Android Lollipop, а також деякі нові налаштування для користувачів, що спрощують роботу з додатком.

Крім очікуваного нового користувальницького інтерфейсу, що грунтується на мінімалізмі, аркушах паперу, тінях і наявності додаткового обсягу, оновлене додаток Галерея Motorola також отримало нову іконку так само в стилі Material, швидкий доступ до інструментів кадрування зображення - фірмова матеріальна плаваюча кнопка допоможе вам у цьому плані, і поліпшене подання фотоплівки з сортуванням по події і часу. До того ж Motorola традиційно повідомляє про підвищення стабільності і продуктивності програми.

    Просмотров: 518 | Дата: 17.03.2015


CITROËN, пожалуй, одна из известнейших и узнаваемых марок автомобилей во всем мире. Для своих почитателей марка служит гарантом высшего качества, инноваций и современных тенденций в дизайне.

В автосалоне официального дилера здесь вы найдете полный модельный ряд автомобилей Ситроен, а также сможете провести сервисное и гарантийное обслуживание. Полный перечень дополнительных услуг вы сможете также получить в нашем центре.

Для вас специальные выгодные условия кредитования, лизинговые программы, страхование, покупка, подбор и установка дополнительного оборудования и автосигнализации, прохождение тест-драйвов, сдача авто в tradе-in, специальные предложения для корпоративных клиентов.

    Просмотров: 523 | Дата: 17.03.2015


Останнім часом компанія Google взялася за активне вдосконалення одного зі своїх найпопулярніших сервісів YouTube. Нещодавно YouTube навчився завантажувати і показувати панорамні відеоролики, а сьогодні творці цього розважального хостингу офіційно оголосили в своєму блозі про нову функцію, яка буде доступна, звичайно, відео. У веб-версії, а також для Android-пристроїв в YouTube з'явилися анотаційні картки.



Анотації в YouTube вже є, але в тому вигляді, в якому вони працюють в даний час вони не є сильно розвиненими, функціональними та інформативними. Але команда розробників YouTube вирішила доповнити функціонал і тепер нові картки являють собою щось набагато більше, ніж те, що було раніше. Нові анотаційні картки будуть не просто містити в собі посилання у рамках програми або сайту, а зможуть інформувати користувачів, дивляться відео, про інших роликах, товари, плейлистах, веб-сайтах та інше контенті.
    Просмотров: 532 | Дата: 17.03.2015

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters