Главная » 2015 » Март » 19

Японські виробники електроніки часто випускають пристрої, які призначені тільки для продажу на їх рідному ринку - в Японії. У випадку з мобільними пристроями виробникам навіть доводиться створювати окремі апарати, які підходять для консервативного японського ринку. Однак Sony сьогодні презентувала абсолютно звичайний смартфон для Японії.

Варто відзначити, що новий Xperia J1 Compact є першим смартфоном від Sony, який призначений для японського ринку, але не буде ексклюзивно продаватися у якогось оператора з залоченной SIM-картою. Швидше за все, цей смартфон з'явиться і на інших ринках, у тому числі і в Росії, але поки Sony буде продавати його тільки в Японії.

Апарат Sony Xperia J1 Compact отримав наступні технічні характеристики: 4,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 800 з тактовою частотою 2,2 ГГц і графічним чіпом Adreno 330, 20,7-мегапіксельна камера, 2 Гб оперативної пам'яті, а також акумулятор з ємністю 2 300 маг.

Корпус нового смартфона від Sony захищений від води й пилу за стандартом IP68, а його дизайн виконаний у стандартному соні-стайле. Звичайно, смартфон Sony Xperia J1 Com ... Читать дальше »

    Просмотров: 589 | Дата: 19.03.2015


Для обзоров подобрана лучшая музыка. Кроме обзоров есть хорошая музыка, новинки 2015 года на Музоик

Новинки музыки 2015. Для обзоров подобрана лучшая музыка. Кроме обзоров есть хорошая музыка, новинки 2015 года на Музоик

Будь в курсе всех релизов и подписывайся на исполнителей.Теперь можно найти все лучшие новинки музыки в одном месте.Не упусти ни один хороший музыкальный альбом, EP или сингл!

Оценки, комментарии, подробное знакомство с альбомом: новинки музыки 2015

    Просмотров: 510 | Дата: 19.03.2015


Раніше ми вже повідомляли про чутки навколо перших розумних годин від швейцарського виробника класичних хронометрів Tag Heuer. Як і очікувалося, сьогодні компанія зробила офіційний анонс, згідно з яким Tag Heuer буде співробітничати з Google і Intel при розробці своєї розумної новинки для люксового сегменту розумних годин.

Самі годинник ще не були показані, але, очевидно, робота над ними вже ведеться. Чим же будуть займатися ці компанії? - Очевидно, сама Tag Heuer буде працювати над дизайном, елементами корпусу, а також хронометром, який навряд чи зникне з пристроїв компанії. Intel надасть хорошу апаратну платформу для розумних годин, а Google - операційну систему Android Wear, яка, напевно, буде злегка кастомизирована саме для Tag Heuer, адже годинник цього виробника націлені в основному на люксовий сегмент, де меню стандартні квітчасті меню Android Wear будуть виглядати трохи дивно.

Крім своєї співпраці, компанії не розповіли ні про що більше. Нам залишається тільки здогадуватися про функціонал розумних годин від Tag Heuer, а також про ціннику, який вони отримають. Деякі експерти стверджують, що пристрій не буде коштувати більше $1 000. Тоді розумні Tag Heu ... Читать дальше »

    Просмотров: 520 | Дата: 19.03.2015


Медицинская клиника "Viva" - это первая в Киеве сеть частных медицинских учреждений, которые работают по современным стандартам качества предоставления медицинской помощи.

"Медицинская клиника "VIVA" принимает своих пациентов в комфортных условиях клиник, находящихся на Подоле, по адресу: ул. Щекавицкая 36, на Троещине по адресу: ул. Лаврухина 6, на Виноградаре по адресу: ул.Порика 9а, на ст. метро Лыбидская по адресу: ул. Горького 155.

Комфортные условия приема, высокий уровень лечения и обслуживания, полная анонимность, индивидуальный подход, вежливый персонал - это то, что отличает нашу клинику.

Основные принципы нашей работы - доверительные отношения между врачом и пациентом, спокойная, доброжелательная атмосфера, высокий профессионализм, являющиеся залогом успеха и гарантией качества нашей работы.

Решить вопрос где сделать аборт киев возможно просмотрев подробнее сайт клиники "Viva"

    Просмотров: 521 | Дата: 19.03.2015

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters