Главная » 2015 » Март » 14

Компанія Dell офіційно оголосила про старт російських продажів нового флагманського ультрабука XPS 13 оновленої модифікації випуску початку 2015 року. Новинка отримала високопродуктивний процесор, тонкий корпус і найголовнішою відмінною особливістю XPS 13 є обрамлення екрану - товщина надтонких рамок нового 13.3-дюймовий флагмана від Dell складає всього 5.2 міліметра.

Корпус Dell XPS 13 виконаний з металевого матеріалу з застосуванням вуглецевого волокна - це, як заявляє виробник, робить новий ультрабук більш стійким до ушкодженнями і максимально довговічною. Надтонкі рамки навколо дисплея стали причиною нагородження XPS 13 - цей новий ультрабук визнаний самим компактним у світі пристроєм з 13-дюймовим екраном. Дозвіл дисплея, до речі, виконаного з енергоефективної технології IGZO, в залежності від конфігурації може досягати 3200х1800 точок.

Всередині Dell XPS 13 можуть бути встановлені процесори виробництва Intel - останні покоління Core i5 або Core i7 лінійки Broadwell, а також 4 або 8 Гб оперативної пам'яті і твердотільний накопичувач з об'ємом пам'яті до 256 Гб. Час автономної роботи, згідно з даними Dell, досягає гідних 15 годин. Працює ультрабук під упр ... Читать дальше »

    Просмотров: 481 | Дата: 14.03.2015


Автоматичні шлагбауми - це одне з дуже простих і популярних засобів для обмеження пересувань. У сучасному місті це пристрій застосовується для регулювання проїзду на територію самих різних організацій, підприємств, торгових ценртов, банків - скрізь, де важлива безпека і порядок в управлінні потоком автотранспорту.

У компанії Ви можете купити автоматичні шлагбауми різних видів, але всі вони мають ряд важливих переваг:
універсальність - наявність пружин для балансування дозволяє застосовувати виріб на різних за розміром отворах;
доступна ціна - ми пропонуємо автоматичні шлагбауми з ціною прийнятною для будь-якого замовника;
надійна експлуатація - всі складові виконуються з міцних довговічних матеріалів;
простота монтажу - вироби доставляються з відрегульованим положенням стріл, з підключеною системою і блоком управління, налаштованим кінцевим положенням;
Швидкість і функціональність.

Автоматичні шлагбауми - це дуже ефективний засіб регулювання пересувань на закритому об'єкті.

Сайт: Цены на автоматические шлагбаумы

    Просмотров: 567 | Дата: 14.03.2015


iPad 2 - один з найбільш популярних планшетів не лише від Apple, але і взагалі на ринку. До цих пір ця модель використовується величезною кількістю людей. І, звичайно, для iPad 2 оптимізуються нові ігри, які тільки виходять на платформі iOS. Цим-то й прекрасна мобільна платформа від Apple. Prison Architect - ще одна нова гра, яка скоро стане доступна на iOS, включаючи планшет iPad 2.

У вас є планшет iPad 2? - Тоді розробники Prison Architect раді запросити вас на тестування гри. Нещодавно студія IV Software оголосила про початок масштабного тестування гри Prison Architect для планшетів iPad. Зараз же творці популярного конструктора в'язниць активно набирають тестерів, у яких є планшет iPad 2. Що вам треба зробити, щоб потрапити на тестування? - Насамперед підписатися на поштову розсилку від розробників тут, а також зареєструвати аккаунт в спеціальному сервісі для відстеження багів. Процес реєстрації та відлову багів описаний в офіційному відео-ролику від розробників.

    Просмотров: 496 | Дата: 14.03.2015


KIA Rio сьогодні став синонімом успішно продається авто, безумовно, він виділяється на тлі інших представників свого класу, адже саме в ньому зібрані всі сучасні тенденції дизайну, новітні досягнення в області безпеки, він чудовий в поїздці, в ньому надзвичайно комфортно.

Є і ще одна приваблива сторона цього автомобіля - це прекрасне поєднання доступної ціни та відмінної якості, що завжди відрізняє автомобілі південно-корейського бренду.

Автомобіль KIA Rio поєднує в собі зручність, економічність, прекрасну керованість, високу безпеку і комфорт водіння. Купуючи новий Rio в дилерському центрі А. С.-Авто, ви отримуєте п'ятирічну гарантію на ваш автомобіль, що робить ваш вибір ще більш привабливим серед усіх пропозиції В-класу.

Докладніше на сайті: новое kia rio

    Просмотров: 499 | Дата: 14.03.2015


Розмови про перехід компанії Samsung повністю на високоякісні преміальні матеріали для фірмової продукції тривають в мережі вже протягом тривалого часу. Користувачі розчаровані використанням пластику або імітаційного шкіряного пластика - всі ці експерименти призвели Samsung до тимчасового занепаду в усіх аспектах діяльності: впали як продажу, так і прибуток, що сильно вдарило по репутації.

Але Samsung не зневірилася, прислухалася до громадськості і випустила кардинально нові флагманські апарати GALAXY S6 і GALAXY S6 Edge. Новинки можна з повною впевненістю назвати першими кроками до виходу продукції бренду на абсолютно новий, преміальний рівень.

Тепер залишається питання - чи продовжиться нова тенденція або Samsung все ж час від часу віддавати перевагу колись улюбленому пластику? Відповідь на це питання стало відоме сьогодні, коли на щорічній нараді акціонерів співкеруючий директор Шин Чон Кюн офіційно підтвердив нові погляди компанії Samsung на високоякісні преміальні матеріали.

Відтепер технологічний гігант планує пропонувати якомога більше пристроїв з найтоншими металевими корпусами і дисплеями високого дозволу. Цей новий акцент на якість важливий ... Читать дальше »

    Просмотров: 484 | Дата: 14.03.2015


Корпоративное обучение языкам стремительно набирает популярность в силу того,что современные компании понимают значимость обучения своих сотрудников иностранным языкам и все чаще включают корпоративное обучение в стандартный набор социального пакета.

Наша миссия - научить всех желающих свободно владеть иностранным языком!

Вы хотите открыть для себя или своих детей новые возможности?
Вы желаете отследить успех Вашего развития и легко общаться с иностраннцами?
Вы мечтаете сделать это в интересной и увлекательной атмосфере и за приемлемые деньги?

Тогда мы с радостью ждем Вас в Студии иностранных языков "Language Art"
Мы предлагаем высокое качество обучения в Волгограде! Программы обучения:

Английский язык для дошкольников, школьников и взрослых.

Испанский язык для школьников и взрослых.

Немецкий язык для школьников и взрослых

Французскийязык для школьников и взрослых

Китайский язык для дошкольников, школьников и взрослых

г. Волгоград, ул. Николая Отрады, 20Б; ул. Бульвар 30-лет Победы, 21

Сайт: лэнгвич

    Просмотров: 496 | Дата: 14.03.2015

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters