Главная » 2014 » Март » 13

В'язні кіровоградської колонії особливого режиму, де утримують майже тисячу рецидивістів, першими оголосили про намір приєднатися до руху опору окупації, йдеться у сюжеті "Новин 2+2".


Джерело в пенітенціарній службі повідомило, що днями українські засуджені отримали звернення від криміналітету Росії з пропозицією влаштувати бунти. Однак у відповідь в‘язні вирішили допомогти владі боронити Батьківщину.

Засуджені переконують, що в такий складний час, коли вирішується доля України, навіть ті, хто відбуває покарання, не можуть залишитися осторонь, тому наполягають на створенні штрафних батальйонів.

Читайте також: Армія США готова разом з НАТО підтримати Україну в обороні своєї території


"Засуджені звернулися з питанням, чи мають вони право брати участь у захисті незалежності України в разі такої ситуації, яка склалася зараз. Написали заяви, принесли начальнику з проханням закликати їх на дійсну військову службу. Можна розцінювати це як патріотичний порив", - повідомив заступник керівника Кіровоградського ДПтС Павло Краморов.

Патріотичному пориву арештантів перешкодою зараз стоять українські закони. А в‘язні твердять: їхню ініціативу підтримають у ... Читать дальше »

    Просмотров: 802 | Дата: 13.03.2014


Президент США радо привітав Яценюка в Білому домі та висловив своє захоплення сміливістю українського народу, який стоїть за демократію та універсальне право самим обирати своє майбутнє, передає Еспресо.TV з посиланням на "Голос Америки".

За словами Обами, після того як Віктор Янукович втік, Верховна Рада взяла на себе відповідальність за заповнення владного вакууму, сформувавши уряд, який тепер запроваджує реформи та розпочав переговори з МВФ. І найголовніше, сказав Обама, вони віддані проведенню виборів, під час яких український народ сам зможе обрати нову владу.

Як зазначив американський президент, Україна опинилася перед загрозою втрати суверенітету та територіальної цілісності. Дії Росії порушують міжнародні закони та договори, які вона підписала. Він погодився, що існують історичні зв’язки між двома країнами, але це не є, на його думку, підставою виходити за межі дипломатичних відносин. Ніхто не може втручатися у внутрішні справи України та говорити, що їм робити, вважає Обама.

Американський президент назвав референдум в Криму нелегітимним та який проводиться під дулом автоматів. Цей договір, сказав Обама, порушує внутрішнє українське та міжнародне законод ... Читать дальше »

    Просмотров: 765 | Дата: 13.03.2014

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters