Главная » 2014 » Март » 13 » На Кіровоградщині в'язні просяться у штрафбат захищати Батьківщину
01:58
На Кіровоградщині в'язні просяться у штрафбат захищати Батьківщину

В'язні кіровоградської колонії особливого режиму, де утримують майже тисячу рецидивістів, першими оголосили про намір приєднатися до руху опору окупації, йдеться у сюжеті "Новин 2+2".


Джерело в пенітенціарній службі повідомило, що днями українські засуджені отримали звернення від криміналітету Росії з пропозицією влаштувати бунти. Однак у відповідь в‘язні вирішили допомогти владі боронити Батьківщину.

Засуджені переконують, що в такий складний час, коли вирішується доля України, навіть ті, хто відбуває покарання, не можуть залишитися осторонь, тому наполягають на створенні штрафних батальйонів.

Читайте також: Армія США готова разом з НАТО підтримати Україну в обороні своєї території


"Засуджені звернулися з питанням, чи мають вони право брати участь у захисті незалежності України в разі такої ситуації, яка склалася зараз. Написали заяви, принесли начальнику з проханням закликати їх на дійсну військову службу. Можна розцінювати це як патріотичний порив", - повідомив заступник керівника Кіровоградського ДПтС Павло Краморов.

Патріотичному пориву арештантів перешкодою зараз стоять українські закони. А в‘язні твердять: їхню ініціативу підтримають у більшості інших українських тюрем. До того ж, серед засуджених чимало фахівців рідкісних військових спеціальностей і під час бойових дій вони змогли б реабілітуватися перед Вітчизною.

Нагадаємо, Андрій Парубій заявив, що Верховна Рада України має розглянути та прийняти рішення про створення Національної гвардії. http://tsn.ua/ukrayina/

   Просмотров: 812

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters