Главная » 2015 » Февраль » 22 » Схеми автоматизації та диспетчеризації будівель - новий крок у технічної думки.
14:58
Схеми автоматизації та диспетчеризації будівель - новий крок у технічної думки.

Схеми диспетчеризації будівель у світлі сьогоднішніх інженерних можливостей отримали величезну значущість в ефективності застосування сьогоднішньої інфраструктури будівлі.

Потреба цих пристосувань давно визначена і явна в сучасному високотехнологічному суспільстві раціоналізації комплексних об'єктів будівництва. Тепер автоматизація і диспетчеризація будівель за допомогою окремих місцевих контролерів, які не включені в глобальну схему контролю, не має сенсу і часто виключно здатна пошкодити. 


Розумне використання можливостей об'єкта ймовірно тільки в такому випадку, коли схема управління результативно єднає та здійснює грамотне управління основними системами, необхідними для правильної роботи офісу компанії, житлового будинку, промислового цеху, тощо.

В основному, система диспетчеризації містить ящики з автоматикою, що формуються з програмованих контролерів, які завідують основними функціями управління, і, обов'язково, пункт диспетчерського контролю, де виконується прямий кінцевий нагляд за основними інженерними комунікаціями будівлі.

Системи кондиціонування або вентиляції (витяжні труби, теплові завіси, центральні кондиціонери, так далі); теплопостачання (дренажні установки, насосні установки, каналізація, так далі); ліфт; енергетика; пожежна або охоронна сигналізації; інше подібний список служб сьогоднішнього інженерного об'єкта є можливість продовжувати до нескінченності. Над усіма цими основними частинами в реальному часі може виконуватися безперервне централізоване керівництво, а також нагляд, які включають в себе схеми диспетчеризації будівель.

Зараз при будівництві житлових будинків все частіше застосовується система "розумний будинок" - абсолютно автоматичний комплекс систем життєзабезпечення, що допомагає легко здійснювати управління над основними інженерними системами, охоронною технікою за допомогою дистанційного пульта або звичайного мобільного.

Обладнання системою інтелектуального контролю Вашого житла в рази знизить можливість аварійних ситуацій і підніме на незвичайний рівень Вашу безпеку.
   Просмотров: 495

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters