Главная » 2015 » Март » 5 » Роль банківської сфери і нафтового сегменту в економіці Росії
16:41
Роль банківської сфери і нафтового сегменту в економіці Росії

Росія з давніх пір хотіла стати одним з провідних економічних центрів з високими параметрами фінансово-економічної системи. За статистичними даними за обсягом ВВП Росія посідає дев'яте місце у світі та п'яте в Європі. Росія - єдина серед великих країн, яка має свої запаси нафти для продажу і для власного використання.

Нафта - національне надбання нашої країни, а також фундамент економіки. Нафтова промисловість повністю забезпечує потребу країни, а також з допомогою нафти здійснюються експортні операції. Нафтова галузь забезпечує також надходження валютних коштів в Росію. Експорт нафти зростає з кожним роком все більше і більше, а також збільшуються обсяги фінансів країни.

На сьогоднішній день існує проблема видобутку нафтових запасів, т. к. вони не безмежні. Але вирішення даної проблеми можливе тільки при удосконаленні методів видобутку нафти. Крім нафтової галузі в економіці Росії одну з найважливіших ролей відіграють банки, головною функцією яких є використання і перерозподіл вільних грошових коштів. Виконання економічних законів і правил сприяє зростанню грошових коштів всієї країни за рахунок кредитів. Якщо правила будуть порушені, то відбудеться гальмування економічного зростання країни в цілому. На сьогоднішній день банківська система країни переживає ряд проблем, що впливають на економіку країни.

Основні проблеми - недосконалість системи банківського механізму, велика кількість комерційних банків, малоефективні економічні заходи. Вдосконалення банківської системи нашої країни тільки починається. Досягти високого результату у цій сфері можливо лише з допомогою населення.

   Просмотров: 498

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters