Главная » 2021 » Апрель » 30 » Ігрові приставки не втратили своєї актуальності серед любителів електронних ігор
15:02
Ігрові приставки не втратили своєї актуальності серед любителів електронних ігор
Ігровий світ вабить і тягне нас, ми забуваємо про повсякденній суєті і стресах реальному житті. Занурившись з головою в повне небезпек і захоплюючих пригод віртуальне задзеркалля, ми можемо на мить уявити себе безстрашним суперменом, рятівником світу від вселенського зла, відважним гладіатором або навіть позаземним монстром, борцям з чудовиськами не менше страхітливого вигляду, ніж наш герой. Питання про придбання ігрової приставки часто постає перед любителями скоротати час за відеоіграми, які втомилися від регулярного поліпшення, оновлення свого домашнього комп'ютера. Хтось вважатиме за краще стаціонарним ігрових консолей портативні ігрові приставки.

Один із шедеврів компанії Sony стала портативна приставка PSP. Вона настільки пішла в народ, що з'явилися блоги, сайти, де відбуваються жваві обговорення і обмін досвідом по використанню цього пристрою. Основне призначення PSP цей пристрій для ігор, але можна також виходити в інтернет, переглядати зображення, відеоролики, фільми, слухати музику. У PSP дуже великий спектр підтримують форматів і різноманітність ігор. У приставки досить потужна начинка, що дозволяє їй навіть підтримувати, після відповідної обробки, навіть гри для PS2, що само по собі вже дуже немало. Приставка використовує UMD-диски, крім них ви можете використовувати ігри для PSP, закачані на карти пам'яті. Це знижує грошові витрати на придбання ігор (їх можна скачувати з інтернету). При покупці портативної консолі необхідно відразу подумати про захист не тільки екрану, але і корпусу, так як він швидко покривається мікро подряпинами. Графіка на PSP дуже гідна, дисплей має діагональ 4,3 дюйма при дозволі 480 - 272 пікселя. Бракує хіба що сенсорного екрану.

 Підключення до інтернету сильно садить акумулятор і змусить помучитися з настройками з'єднання.

Зараз на ринку портативних пристроїв розгорається страшна конкуренція. Смартфони і планшети обробляють HD-відео і складну тривимірну графіку, перетворюються в потужні, елегантні іграшки.

 Портативним ігрових консолей в ситуації, що склалася дуже непросто вижити. Sony прийняло рішення ставити на дорослу, хардкорні аудиторію, яка цінує якість і готово за нього платити. На ринок виходить PlayStation Vita. Як гри і можливості PS3 перевершували можливості та ігри для PS2, так і Vita показує гігантський стрибок в порівнянні з PSP. Це стосується і багатозадачності, і інтерфейсу, і графіки, і нових способів управління. У продажу є два варіанти консолі, вони відрізняються наявністю 3G- модуля. Версія c 3G дає можливість підключитися до мережі стільникового оператора. Для цього потрібно вибрати тарифний план і придбати SIM-карту. Це дасть вам можливість, перебуваючи в зоні покривається вашим оператором, спілкуватися з друзями, користуватися інтернетом, завантажувати невеликі файли і використовувати послуги GPS. У більш дешевої моделі для зв'язку з інтернетом є тільки модуль WI-FI. PS Vita, підтримує багатозадачність, чого ще не було в попередніх консолей від Sony. Одночасно можна грати і спілкуватися голосом з друзями, слухати музику, вийти в головне меню і подивитися фотографії, або запустити клієнт соціального сервісу.

Ігри для PS Vita не використовують диски як гри для PSP і поширюються на флеш-картах, приблизно однакових за розміром з SD-картами. Сумісність з картами Memory Stick (вони використовувалися в PSP) не зберегли. Також PS Vita орієнтована на цифрову дистрибуцію. В онлайн магазині соні ви можете придбати ігри для PSP, додатки для роботи з соціальними сервісами, різноманітні невеликі проекти (Plants vs Zombies, SuperStardust Delta). Але у консолі немає вбудованої пам'яті, тому доведеться купувати пам'яті, саме від Sony і спеціально для PS Vita. Що стосується часу роботи без підзарядки, портативна консоль демонструє досить не поганий результат. Вона працює в середньому три, чотири години з максимальною яскравістю, при включених Wi-FI і і 3G, а час в іграх для PSP збільшується в два рази. Для PS Vita сьогодні існує багато цікавих проектів, але ж саме від кількості ігор залежить популярність консолі.
   Просмотров: 209

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Апрель 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters