Главная » 2015 » Январь » 31 » HTC не оновить всі смартфони One до Lollipop за 90 днів
18:06
HTC не оновить всі смартфони One до Lollipop за 90 днів
Компанія HTC, на жаль, сьогодні офіційно оголосила про те, що вона буде не в змозі виконати свою обіцянку у вигляді випуску оновлення Android Lollipop протягом 90 днів з моменту релізу нової версії мобільної ОС для пристроїв серії HTC One.

Нагадаємо, що в минулому році HTC оголосила про програму Advantage, в рамках якої обіцялося оновлення Android Lollipop для смартфонів лінійки One саме протягом трьох місяців з моменту остаточного випуску Льодяника. Остання версія операційної системи Android була випущена Google восени минулого року разом із запуском у продаж нових флагманів - смартфона Nexus 6 і планшетного комп'ютера Nexus 9.

Тайванського виробника смартфонів вдалося випустити найбільше оновлення Android для смартфонів HTC One (M8) Google Play Edition One (M8) у версії для розробників і для разлоченной модифікації, знову ж таки, флагманського One (M8), однак моделі для американських стільникових операторів залишаються без свого Льодяника.

Попередник торішнього флагмана в особі One (M7), який також є частиною вищезгаданої програми, теж поки не отримав свій апдейт Android Lollipop - навіть спеціальне видання Google Play Edition. Як повідомляє HTC, проблеми випливають як із самої операційної системи Android, так і пов'язані з призначеним для користувача інтерфейсом Sense, який потребує доопрацювання. Таким чином, HTC звинувачує і Google, і саму себе.

Компанія заявила, що тестування оновлення для великих операторів мобільного зв'язку триває, і що Android Lollipop смартфони, які випущені операторами, отримають вже в самий найближчий час. Як би те ні було, це добре, коли компанія відкладає випуск оновлення для виправлення помилок і доопрацювання нестабільного оновлення програмного забезпечення.

Тут же варто відзначити, що з релізом Android 5.0 Lollipop временила і сама Google. Будемо сподіватися, що тайванська компанія впорається з усіма проблемами як можна швидше і порадує всіх своїх користувачів і особливо фанатів якнайшвидшим випуском солодкого апдейта, не засмутивши ні тих, ні інших.

   Просмотров: 491

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters