Главная » 2021 » Апрель » 30

Що таке реферат? Як його писати? Для чого взагалі потрібні реферати? З такими питаннями і пошуками відповідей на них стикається кожен студент. Раніше, років десять тому, реферат можна було взагалі написати за пару годин. Потрібно було посидіти в бібліотеці, знайти потрібний матеріал, і, переписавши його від руки, здати викладачеві. Дійсно, раніше студенти писали реферати в зошитах, власною рукою, а не використовували для цієї мети комп'ютер.

Сьогодні, ситуація змінилася. Тепер будь-який студент може замовити реферат або контрольну роботу за допомогою комп'ютера. А ось, щоб написати його самостійно, потрібно дійсно витратити близько 10 годин. Зазвичай, ті, хто не встиг це зробити вчасно, пишуть реферат за одну ніч до кінцевого терміну здачі роботи. Щоб все пройшло без сучка і задирки, студенту потрібно перегорнути близько 50 посилань з відповідним матеріалом (хоча, іноді, з певної теми можна знайти не більше десятка джерел).

Потім, зібравши це все в купу, почати складний процес - обробки отриманих даних. Потрібно розуміти, що «тупе» запозичення цілих сторінок обов'язково спливе, і не чекайте за таку «роботу» позитивну оцінку. Слід використовувати наявні дані з розумом. При написанні реферату особливо цінними будуть власні думки студента про досліджуваної проблеми. Ну, а якщо вже зовсім буде туго, то краще замовити реферат у тих, хто здатний це зробити - у кваліфікованого і компетентного в даній проблематиці виконавця.

Звичайно, завдання на написання рефера ... Читать дальше »
    Просмотров: 247 | Дата: 30.04.2021


У житті студента кожна хвилина розписана. І, ви напевно думаєте, що весь час вони проводять за книжками, вивчаючи навчальний матеріал. Насправді це не зовсім так. Студентам куди приємніше витратити час на себе, ніж на навчання, вони звикають більше відпочивати, ніж готуватися до занять. І це не може не позначитися на успішності. Коли приходить час писати курсову роботу, у них, як правило, не вистачає часу.

Багатьом студентам не важко знайти вихід з такої ситуації, вони знають, що можна замовити курсову, і заплативши за неї гроші, можна продовжувати займатися своїми справами. Такий підхід може виявитися провальним, адже якщо самостійно написати курсову роботу, то тоді студент зможе її без проблем захистити. І написати курсову роботу не так вже й складно, було б бажання і час. Зазвичай, на написання курсової роботи вистачить з головою 4-5 днів.

За цей час можна знайти достатньо матеріалу, який можна з розумом використовувати при написанні своєї курсової роботи. Найскладніше в цьому процесі - це знайти те, що вам знадобиться, а далі буде легше. Всього лише потрібно своїми словами викласти матеріал, набравши його на комп'ютері або ж від руки. За один робочий день можна дуже легко набрати вручну як мінімум десять сторінок тексту. І, роблячи невеликі паузи, щоб дати відпочити голові, за 4 дні цілком реально написати курсову роботу.

Звичайно, якщо замовити курсову, то всього цього можна уникнути, але ви повинні бути впевнені на всі 100% у виконавцi курсової робо ... Читать дальше »
    Просмотров: 238 | Дата: 30.04.2021


Ігровий світ вабить і тягне нас, ми забуваємо про повсякденній суєті і стресах реальному житті. Занурившись з головою в повне небезпек і захоплюючих пригод віртуальне задзеркалля, ми можемо на мить уявити себе безстрашним суперменом, рятівником світу від вселенського зла, відважним гладіатором або навіть позаземним монстром, борцям з чудовиськами не менше страхітливого вигляду, ніж наш герой. Питання про придбання ігрової приставки часто постає перед любителями скоротати час за відеоіграми, які втомилися від регулярного поліпшення, оновлення свого домашнього комп'ютера. Хтось вважатиме за краще стаціонарним ігрових консолей портативні ігрові приставки.

Один із шедеврів компанії Sony стала портативна приставка PSP. Вона настільки пішла в народ, що з'явилися блоги, сайти, де відбуваються жваві обговорення і обмін досвідом по використанню цього пристрою. Основне призначення PSP цей пристрій для ігор, але можна також виходити в інтернет, переглядати зображення, відеоролики, фільми, слухати музику. У PSP дуже великий спектр підтримують форматів і різноманітність ігор. У приставки досить потужна начинка, що дозволяє їй навіть підтримувати, після відповідної обробки, навіть гри для PS2, що само по собі вже дуже немало. Приставка використовує UMD-диски, крім них ви можете використовувати ігри для PSP, закачані на карти пам'яті. Це знижує грошові витрати на придбання ігор (їх можна скачувати з інтернету). При покупці портативної консолі необхідно відразу подумати про захист не ... Читать дальше »
    Просмотров: 212 | Дата: 30.04.2021

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Апрель 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters