Главная » 2015 » Февраль » 12

Как хорошо известно нашим постоянным читателям, система искусственного интеллекта компании IBM на базе известного суперкомпьютера Watson предназначена, в первую очередь для поиска ответов на вопросы, задаваемых людьми при помощи естественного языка.

Суперкомпьютер, способный перелопатить огромные массивы информации, полученной из Интернета, специализированных баз данных и других источников, может найти ответ практически на любой заданный вопрос и найти оптимальное решение какой-либо поставленной ему задачи.

А наличие в системе искусственного интеллекта функций самообучения позволяет Watson-у быстро становиться экспертом в какой-либо области. Однако, все что может делать суперкомпьютер, он может пока делать хорошо только на родном языке его разработчиков - на английском языке.

    Просмотров: 499 | Дата: 12.02.2015


Для вибору правильного шляху терапевтичного лікування деменції необхідно оцінити клінічну симптоматику (прояви нейропсихиатрического спрямування, порушення концентрації уваги, зниження пам'яті), індивідуальну непереносимість лікарських препаратів, а також судинні та дисметаболічні порушення.

При наявності когнітивних порушень, зазвичай супутніх хвороби Альцгеймера, судинної деменції, деменції з тільцями Леві, а також інших захворювань, досить ефективний акатинол мемантин, який є антагоністом NMDA-рецепторів. Його застосування, поряд з симптоматичним ноотропним ефектом, дозволяє надавати нейропротективное вплив, що викликає уповільнення розвитку когнітивних порушень. При важкої деменції дані препарат не викликає депресивних станів, на відміну від застосування інгібіторів ацетилхолинэтеразы. Чудово переноситься хворими, в рідкісних випадках викликаючи невелике порушення психомоторної функції.

Застосування ривастигмина, нейромідину®, донепезила та інших інгібіторів ацетилхолінестерази ґрунтується на ролі ацетилхолинергической недостатності у процесі розвитку порушень уваги і пам'яті при наявності нейродегенеративних захворювань. Дані лікарські препарати показали свою високу ефективність при лікуванні хвороби Альцгеймера з несильно виявляється деменцією. Однак варто пам'ятати, що застосування даних препаратів не з ... Читать дальше »
    Просмотров: 505 | Дата: 12.02.2015

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters