Главная » 2015 » Февраль » 07

Як вже було підтверджено компанією Microsoft, голосовий асистент Cortana буде глибоко інтегрований в операційну систему Windows 10 у всіх її варіаціях - від мобільної до ОС для розважальних центрів. Судячи з останньої інформації, голосовий асистент Cortana також буде впроваджено у фірмовий офісний пакет компанії - Office 2016.

Як повідомляє авторитетне видання The Verge, голосовий асистент Cortana в офісному пакеті Microsoft Office буде представляти собою окремий міні-додаток під назвою Work Assistant. Програма буде дозволяти відкривати, закривати, перемикатися між документами, а також редагувати документи за допомогою голосових команд. Інсайдерські джерела відзначають, що Cortana буде інтегрована не тільки в десктопну Windows 10, але і варіації системи для планшетів, смартфонів та інших пристроїв.

Таким чином, Cortana інтегрується і в мобільні варіації Microsoft Office для операційних систем Android і iOS. Нагадаємо, Джулі Ларсон-Грін, топ-менеджер компанії Microsoft, раніше офіційно підтвердила, що голосової асистент Cortana буде портований на інші мобільні ОС. Мабуть, інтеграція з Office є частиною цього процесу. Пам'ятайте асистента Clippy зі старих вер ... Читать дальше »

    Просмотров: 546 | Дата: 07.02.2015


Південнокорейська компанія Samsung продовжує намагатися хоч якось звільнитися від Android-рабства. Виробник вже кілька років розробляє власну операційну систему Tizen, а до цього Samsung спіткала невдача з ще однією своєю розробкою - Bada.

І ось нарешті в січні цього року компанія офіційно представила свій перший апарат з Tizen - Samsung Z1. Пристрій було призначене тільки для Індії, а тепер точно стало відомо, що смартфон не з'явиться в Росії.

Представники російського офісу в Samsung офіційно заявили, що смартфон Z1 під управлінням Tizen не з'явиться в Росії. Приводом для цієї заяви стала недавня запис в Twitter міністра Російської Федерації Миколи Нікіфорова. До запису була прикріплена фотографія смартфона Samsung Z1, який тримав у руці Никифоров, а в описі говорилося, що цей апарат працює на відкритій ОС, що йде проти монополії Google з її Android. Мабуть, демонополизационные надії Нікіфорова не втіляться в реальність, адже Samsung Z1 - частково тестове пристрій, на якому компанія буде тестувати попит і перспективи ОС Tizen.

    Просмотров: 540 | Дата: 07.02.2015

Меню сайта



Категории раздела

Поиск

Календарь

«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Реклама

Друзья сайта

Параметры

 
 

Статистика

TOPlist TOPlist
Copyright 2009 | Каталог   Хостинг от uCoz |

Free counters